dinsdag 21 oktober 2008

Structuren / structures

In de zomer denk ik altijd, ‘oh bleef het maar altijd zomer’. Maar als het herfst wordt vind ik dat toch weer lekker. Beetje waaien, beetje regen en vooral, lekker veel kleuren buiten. Eigenlijk is de afwisseling gewoon leuk. In de herfst maak ik ook altijd veel foto’s van structuren. Of ze er nou meer zijn of dat ik er meer oog voor heb, ik weet het niet. Afgelopen week was ik in Inzell, in het zuiden van Duitsland. De herfst was daar al een stuk verder dan in Nederland. Prachtige rode en gele bomen en blauwe luchten. Echt genieten.

In summer I always think ‘Oh, could it be summer for ever’. But when autumn comes I always like it. A bit of wind and rain and most of all, a lot of colours outside.
Actually the change of seasons is nice. In autumn I always make a lot of pictures of structures. I don’t know whether there are more structures than of that have more eye for it. Last week I was in Inzell in the south of Germany. Autumn was much further there than it is here in Holland. Beautiful red and yellow trees and bright blue skies. I enjoyed it.

4 opmerkingen:

http://miekenoor.web-log.nl zei

Dat vind ik nou ook, die afwisseling van seizoenen. En die herfstkleuren zijn zóóó prachtig. Ik ben van de week al begonnen wat herfststukjes proberen te maken voor in huis, met van die chinese lantaarntjes, en kastanjes en uitgebloeide zonnebloemknoppen enzo...héérlijk. Wat ga je met die structuurfoto's doen, ze schreeuwen om uitgevoerd te worden in een quilt, hè?

corryna zei

Ja je hebt gelijk, de herfst is ook mooi. Het mooie van de zomer vind ik vooral de warmte en het ontspannende gevoel van genieten van de zon. In de lente en herfst is het interessanter in de natuur. Dan komt het op en vergaat het weer. En ja, dan zie je veel structuren en kleuren. In het voorjaar zie je heel veel soorten lichtgroen, in de herfst al die prachtige herfstkleuren. ik kan daar ook zo van genieten. En foto's maken doe ik ook. Helaas zijn nu twee spiegelreflexcamera's stuk hier. Een flinke kostenpost waarschijnlijk, want het wordt of repareren of nieuwe aanschaffen. Echt balen... Om die reden weet ik ook even niet goed hoe ik mijn blog moet bijhouden.

Lynn zei

beautiful collection of fall colors and shapes and textures...a lovely tapistry.

Margeeth zei

Aha, zie dat je ook al bent begonnen met het huiswerk voor quilten speciaal, les 5, dat is onder andere het maken van foto's van structuren in de natuur.
Je foto's zijn erg mooi.