donderdag 21 februari 2008

Book cover

Een week of 2 terug vertelde ik over de uitdaging van Margeeth. Intussen is mijn werkje klaar, maar blijft nog wel even geheim totdat de groep weer bij elkaar komt. Ondertussen is er binnen het groepje een beetje gemor ontstaan vanwege de lastige stofjes. Daar had ik ook wel een probleem mee Ik heb er in een dwarse bui wel voor gezorgd dat ik netjes langs de randje van de opdracht bleef lopen, ik heb dus zo weinig mogelijk van de stofjes gebruikt.
Van alle gedoe kreeg ik echter weer de neiging om precies andersom tegendraads te worden. Ik heb alle restjes die ik nog over had verwerkt in een book cover. En hij is nog leuk geworden ook!

A week or two ago I told you about Margeeth’s challenge. In the meantime I’ve done the job. But it remains a secret until the group has come together. Since the start there’s a little grumbling about the choice of fabrics. I had that problem as well. I digged my heels in and walked along the edges of the task. I solved it by using the absolute minimum of the fabrics.
Because of this I yet tended to reverse my behaviour. I used all the left overs to make a book cover. And I like it!

5 opmerkingen:

Ellen zei

Hallo Sandra
Ik vond de stofjes in het begin ook een probleem,maar na een week negatief denken sloeg het om in een prachtige quilt,zo zie ja maar dat je met beperkte matrialen iets prachtigs kunt maken.
Wat jij van de restjes gemaakt hebt vind ik al geweldig .
Stuur je een foto op van je quilt ,(voor mijn plakboek) als het me niet lukt om de 22 ste aanwezig te zijn?
Groet Ellen

Margeeth zei

Hoi Sandra,

Je boekomslag is prachtig geworden, neem je die ook mee vandaag over een maand? Ik ben ook erg nieuwsgierig naar jouw quilt en naar die van Ellen en de rest natuurlijk.
Mijn eerste poging is jammerlijk mislukt en nu heb ik dus van sommige stoffen nog maar een paar kleine stukjes over om iets mee te gaan doen en dat durf ik dus niet, want bang om het te verpesten en dan dus zonder stof te zitten. ' t Is niks, maar als je zelf de uitdaging verzint dan komt er dus nog meer druk op om er iets moois van te maken.....

corryna zei

Hoi Sandra,
Bedankt voor je mailtje en het bestandje. Zodra de verf binnen is zal ik het met jouw recepten proberen. Lijkt me leuk om te doen. Als ik er niet uitkom, kun je een mail verwachten ;-).

Je book cover is heel goed gelukt. Mooi om te zien en te hebben lijkt mij. En erg creatief gedaan.

Jouw blog heb ik ook in mijn linklijst gezet.

Corryna

Peggy zei

This is a great job. I visited your blog for some time, and I love your work.

Cindibee zei

I have just stumbled upon your blog and have decided that I love your work so much I shall make you my new best friend. Or, I'll just link to you and lurk at your blog from time to time.

This book cover is simply beautiful, by the way!