donderdag 16 februari 2012

I'm just messing around a bit …

Er liggen nog een aantal dingen om af te maken. De laatste roeiboot is klaar. Afzinken dat thema.

I have to finish some quilts. The last one of the rowing theme is finished. The theme may have to sink now, it’s milked out.

Mijn varen quilt wordt een beetje een suf ding. Er mist nog het nodige contrast. Ben nu eerst bezig om met de hand steekjes te maken. Daarna moet het varenblad in het midden (dat op de grote foto amper zichtbaar is) nog een likje verf hebben. Ondertussen is mijn printer gemaakt maar heb ik niet zo’n zin meer om mijn landschapje af te maken. Heb ondertussen al helemaal in mijn hoofd zitten wat ik met de Gouden Eeuw ga doen en dat staat te dringen om uit mijn hoofd te komen. Ben altijd bang dat als ik er dan niet gauw aan beging het idee ineens verdwenen is. Zal wel niet maar ik ga er maar niet op gokken.
The fern quilt is becoming a bit dull. It’s suffering from a lack of contrast. I am busy making seed stitches. After that the fern leaf in the middle (the one that’s not visible now) should get some paint. In the mean time my printer is repaired but am not willing to finisch my landscape. My head is full of what I should make of the Golden Age theme. It’s pushing it’s way outside. I am always afraid that the idea will disappear when I am not letting it out. I guess it won’t but I don’t want to gamble on that.

6 opmerkingen:

Hannie zei

Je bootje is weer schitterend, al kan ik me voorstellen dat het nu genoeg is!
De varenquilt ziet er ook bijzonder uit.Vooral ook het quiltwerk is een blikvanger! Ben wel voorzichtig met het likje verf!

Beth from Maine zei

I have enjoyed your rowing theme. The top piece is very vibrant and the cobalt blue is my very favorite color. It vibrates in time with my heart. A REALLY beautiful piece.

marjolijn zei

Ik was toch ook wel gecharmeerd van al je roeibootjes. Maar kan me voorstellen dat het nu genoeg is. Het varenblad wordt ook mooi.
En ik kijk uit naar je volgende thema.
gr. Marjolijn

Anoniem zei

Zo klaar met de roeibootjes. De laatste roeiboot is mooi geworden. De quilt met de varens komt ook goed, inderdaad nog wat verder afwerken.
Ik ben benieuwd naar jouw gouden eeuw. Ik moet ook nog beginnen.

Dea zei

Ik vind je roeiboten prachtig en de varens worden dat ook zekere. Maar ik herken het gevoel als je nog iets af moet maken terwijl je eigenlijk met je volgende idee verder wilt.

Christina Fokkema zei

he gelukkig, ik heb jouw blog weer gevonden. om de een of andere rare reden zat er een typefout in jouw blognaam bij bloglovin. Vandaar dat ik het al een hele tijd heb gemist.

En direct mag ik al zo'n prachtige quilt bewonderen. Dit is een waar kunstwerk geworden.