woensdag 9 maart 2011

Change of plans

Ik had me nog zo voorgenomen om alleen de lappen te gebruiken die ik vooraf klaar gelegd had. Niet dus. De lap bleek veel te druk (zie eerste foto). De plaatjes gingen op deze manier geheel op in de achtergrond. Toch maar een aantal rustigere lapjes gepakt. Nog een beetje geƫxperimenteerd met donkere en lichtere tinten (foto 2 en 3). Ik denk dat het de derde gaat worden.

 


I intended to use only the fabric I choose in front. But no. change of plans. The fabric was much to noisy (see first picture). The background became more important than the photo. So I decided to look for some other pieces of fabric. Experimented some with darker and lighter colours. I think the third one will be the starting point.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, nummer drie is mooi... naturel, past mooi bij het idee achter de quilt. Heb je al geprobeerd hoe het eruit ziet als je de donkere lap aan de onderkant legt?

Nienke zei

Voor wat het waard is, ik vind de eerste het mooist. En vind het wel subtiel als de foto opgaat in de achtergrond, zoals de natuurbeheerder opgaat in de natuur. En door de markantheid van het gezicht toch staande blijft. Nu ja, mijn mening heb je niet nodig :-), je maakt er ongetwijfeld iets moois van.

Lynn Cohen zei

Yes, I see what you mean. That photo MUST POP!!!!

Maggi zei

I too like the less busy background, it helps to keep the focus on the photos.

Corryna zei

Ik begrijp je punt Sandra. Nog steeds komt het er nog niet helemaal uit vind ik. Zou het iets zijn om een contrasterende, bijna effen kleur toe te voegen en daar dunnen repen van te snijden en die toe te voegen? Het materiaal is verder namelijk wel heel mooi.