zondag 30 november 2008

Stellar finished

Vandaag de laatste dag van de stellar challenge van de Around the World in 20 Quilts groep. We hebben afgesproken vandaag het eindresultaat te publiceren. Dat is een vrij rekbaar begrip want er zitten ook ladies uit Australi├ź in de groep, daar is het ietsje eerder de 30e dan hier. Mijn stellar een echte klassieke stellar geworden, daarmee bedoel ik dat ik een stukje heelal gemaakt heb. Eerst de binnenkant van een lamineer sheet geverfd. Daarna gelamineerd met tule en angelina ertussen. Ondertussen een vlies gemaakt van Golden Clear Tar Gel en een hele massa draadjes. Hier komeetstaarten van geknipt. De staarten flink doorgestikt. Tenslotte nog wat goudfolie eroverheen.
Ik ben niet zo van de kleine quiltjes, dus ik geef het maar toe, klein stukje gesmokkeld met het formaat. De A4 werd 5 centimeter groter. Aangezien ik niet kon verzinnen welk stukje ik eraf zou snijden heb ik het maar zo gelaten.

Today the challenge of Around the World in 20 Quilts came to an end. Finally it’s the 30th of November here as well. It’s an stretchy concept in this group since there are Australian ladies in it as well. ! I made a ‘classic’ stellar. By classic I mean a piece of the universe. It’s made of painted laminating sheet (within the circles), laminated together with angelina and tulle. Than I made a fleece of Golden clear Tar Gel with lots of threads and fibres in it. This I trimmed in comet tails. Sewed a lot of comet tails extensions on and foiled it a bit with gold. It was difficult to make a small piece, so, I’ll admit it honestly, it’s a tiny little bit taller than it should be (5 cm). I couldn’t decide which site to cut off.

3 opmerkingen:

Ann Christy zei

i love the colours and lines - lots of movement- well done!

Unknown zei

Hij is prachtig Sandra, gek, ik heb een paar posts gemist, op de een of andere manier geeft hij het niet aan in google reader. (moet ik even zien op te lossn) Ik vind je experiment ook erg geslaagd!

Corryna zei

Sandra hij is mooi! Ik ben vooral geïntrigeerd door de ronde vormen. Mijn oog trekt er steeds naar toe. Er zit ook een mooie beweging in. Op de andere blog heb ik ook een reactie gegeven, maar ik vind het ook leuk om het hier te doen, aangezien dit je 'thuisbasis' is.

Corryna