woensdag 10 november 2010

New arrivals

Er komt de laatste dagen echt helemaal niets uit mijn handen. Dat komt omdat er beneden in de kamer de hele dag een live voorstelling is van twee nieuwe huisbewoners.

Ze zijn 8 weken oud en te schattig voor woorden. Ze hebben het druk met niks en vallen op de gekste plekken in slaap. Omdat ze nog zo klein zijn komen ze op plekken waar ik niet snel kom. Zo liep het rode monster te slepen met dit kleine werkje. Geen idee waar ze het vandaan had.The last few days I don't get anything done’. That’s because we have an ongoing live show downstairs in the living room. Meet the new residents. They are 8 weeks old now and to cute for words. They are busy with anything or nothing at all and they fall asleep in odd places. Because they are so small they fit in places I can’t reach. The red monster dragged this small piece of work behind. No idea where he found it.11 opmerkingen:

Aart zei

Leuk zo van die kleine handenbindertjes, ik heb ook ooit een klein katje gehad, gehaald op de fiets, het katje paste in mijn toilettas. Ik heb toen voor haar van een mouw van een oud overhemd een slang gemaakt, die ze zonder angst aan kon vallen, de slang was compleet met ogen en een rode lang tong. Maar op deze manier kun je nog eens wat terug vinden.
http:quiltaart.blogspot.com

vilterietje zei

een van de leukste dingen die ik ooit heb meegemaakt: 2 jonge katjes! de gordijnen naar de filistijen, maar leuk!
geniet ervan en tot....riet:)

Margeeth zei

Wat een schatjes, jij ook al, zag bij Corryna ook al een jong katje! Ik zou er bijna ook één willen, bijna hoor, want Sifra moet er niets van hebben (hebben we gemerkt met de katjes van de buurman in Tiel). Over andere katten gesproken, wat is er met jouw driepotige staartloze monster gebeurd? Is die er ook nog en indien ja, wat vindt hij van de nieuwkomers.

marjolijn zei

Ja, heel schattig, ik heb ook twee van die handenbindertjes. Bij mij zijn ze nu 12 weken oud. Ze vallen inderdaad zomaar om en in slaap, lijkt het. Eentje ligt nu bij mij op tafel te slapen. Mijn dikke oude Gerrit vindt al dat gekrioel trouwens maar niks, wel geniet hij er van dat ze nog meerdere keren per dag eten krijgen. Dan is meneer ook opeens van de partij. Ja, de liefde gaat bij hem ook door de maag.
Geniet er maar van.
groeten, Marjolijn
www.marjolijnquilts.web-log.nl

Maggi zei

They are just so cute, no wonder you don't get any work done. At least you know that one of them approves of your work!

simone zei

O wat een feest, onze buren hebben twee van deze kleintjes en wij genieten met volle teugen mee. Helaas vinden onze Drop en Saar het niet zo'n succes en worden ze regelmatig teruggestuurd over de schutting. Maar ik kan er de hele dag naar kijken, het blijft een kostelijk vermaak zou mijn moeder zeggen.

Marion zei

Wat een schatjes, je zou er zo weer aan beginnen, maar ik heb er al vier.Hebben jullie al namen bedacht?

Emmy zei

zo leuk zo stout en zo aaibaar en zo gezellig voor ze met ze tweetjes

Anoniem zei

Wat een schatjes. Daar kan je uren naar kijken.
Marjo

Corryna zei

Ze zijn prachtig. Ik begreep dat één van de twee Miep heet? Ons poesje heet ook Miep :-).

Lynn Cohen zei

WEll the adorable red monster has good taste that is a pretty piece he found. Enjoy the kittens such fun.