vrijdag 12 december 2008

Karweitjes/ little jobs

Soms liggen er stapels van. Dingen die bijna af zijn maar nog net niet helemaal. Waar nog een klein dingetje aan moet gebeuren. En die kunnen dan bij mij eindeloos blijven liggen. Bleh. Zo was er mijn jas. Al zeker 3 weken af. Zelfs de knoopsgaten er met de hand al in gefestonneerd! Het enige dat er nog aan moest gebeuren waren de knopen. Karweitje van niks eigenlijk. Vandaag vond ik dat het er maar eens van moest komen. De jas is echt superchic geworden. En dat voor iemand die het liefst in een oude spijkerbroek met dito trui en honde-uitlaat-laarzen rondloopt!

Sometimes I have piles of it. Things that are almost finished but not yet entirely. Where a little job should be done. Those things can pile up endlessly with me, I won’t get anything done. Boo. So there was my coat. Finished for at least 3 weeks. I even scalloped the button holes by hand. The only thing that I had to fix where the buttons. A tiny little job actually. Today I thought it had happen. The coat really is super stylish I think. And that for someone who’s always walking around in old pair of jeans, a ditto sweater and walk-the-dog-boots!

6 opmerkingen:

Lynn Cohen zei

Very elegant...all your work has a "finished look" to it Sandra.
This is beautiful.

Anoniem zei

Hij is heel mooi geworden Sandra! Dat van dingen die blijven liggen is o zo bekend! Tog weer een heerlijk gevoel als iets eindelijk af is!

Ellen zei

Wauw,die wil ik in het echt zien ,geweldig super-super chic

Corryna zei

Sandra.... wat mooi!! Die kraag is echt fantastisch zo op die zwarte jas. Ik wil hem ook graag in het echt zien. En ook met jou er in! Wat een prachtige jas zeg. Heel erg mooi. Ik ben nog niet begonnen aan een jas, hoewel ik wel een patroon heb liggen. De tijd ontbreekt me gewoon en hier in de winkels lag ook geen mooi effen wolvilt. Wel bewerkte vilt, maar ik had graag effen willen kopen. Ik ben wat dat betreft jaloers op jouw jas. Wat zul je je fijn voelen wanneer je hierin rondloopt.

Margeeth zei

Prachtig geworden, Sandra. Heb je hem al aan gehad?

ina zei

Mooie jas - mooie kraag. Leuke Blog.
Ik ben je volger geworden - dus dat is gelukt.
Nu nog linken, maar dat komt morgen. Ik duik nu mijn bedje in.